Foto’s: Hilde van Elderen

Over ons
Mudware is een veelzijdig ontwerp- en productiebureau, gespecialiseerd in de bouw van tentoonstellingen voor musea, bezoekerscentra en organisaties die hun verhaal willen visualiseren.

Onze expertise ligt in het bedenken en realiseren van vernieuwende en interactieve concepten. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke ervaring en ontdekking de meeste impact hebben en blijvende herinneringen creëren. Met onze pragmatische aanpak, creativiteit, vakkundigheid en oog voor detail en esthetiek, creëren wij omgevingen die bewustzijn stimuleren, de zintuigen prikkelen en verwondering opwekken. Bij ons staat professionaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid centraal.

Van idee tot eindproduct

Wij staan klaar om op elk gewenst moment in te stappen en mee te denken, of het project zich pas in de ideefase bevindt of dat er al een kant en klaar plan ligt. Door het inzetten van onze sterke managementvaardigheden, vakmanschap en creatieve benadering is Mudware een veelzijdige en betrouwbare partner in elke fase van uw project. Het uiteindelijke resultaat is een totaalbeleving die uniek, esthetisch aantrekkelijk en boeiend is voor de gebruiker, terwijl het tegelijkertijd eenvoudig en efficiënt te bedienen en te onderhouden is voor uw team.

Onze veelzijdigheid kent geen grenzen
Of het nu gaat om conceptontwikkeling, projectmanagement, het schrijven van tentoonstellingsteksten, het opstellen van master- of projectplannen, het ruimtelijk of grafisch ontwerpen, het vertalen van een ruwe schets naar een werktekening of het bouwen van een ingewikkelde vitrine, bij Mudware beheersen we al deze aspecten. We integreren innovatieve audiovisuele en ICT-technologieën naadloos met het traditionele vakmanschap van meubelmaker.

Samenwerking
Naast onze eigen brede expertise beschikken we over een uitgebreid netwerk van getalenteerde freelancers, elk met hun eigen specifieke creatieve kwaliteiten. Flexibiliteit en maatwerk kenmerken onze klantgerichte aanpak. Samen met de opdrachtgever streven we ernaar om het project naar wens te realiseren, ongeacht de uitdaging.

Adres
Jac van Vollenhovenstraat 261-B2
5012 AC Tilburg
Contact
mail:  info@mudware.nl 
tel: +31 (0)6 5421 1790